Drei Augen (עוגיות כריך גרמני)
אם יש לכם חמאה, אבקת סוכר לא מושתל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Drei Augen (עוגיות כריך גרמני), עוגיות סנדוויץ, ו עוגיות כריך גלידת שוקולד גרמני.
הוראות
בצק: בקערה בינונית, למזג את הקמח, אגוזי הקרקע, וקינמון בקצרה עם מקציף חוט; להפריש. בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, קרם את החמאה במהירות בינונית-נמוכה עד חלקה, על 1 דקה. לנצח את הסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב מעט רך, גירוד את הצדדים של הקערה. מערבל תחתון האיץ, בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים, ומערבבים רק עד התערובת משולבת היטב.
מרדדים כל חלק של בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה כדי ליצור מעגל 11 אינץ 'בקוטר ו 1/8 אינץ' עבה. להשאיר את עיגולי הבצק בין יריעות נייר שעווה, לערום אותם על תבנית אפייה ומקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות או עד 3 ימים; או להקפיא, עטוף היטב, עד 1 חודש.
התאם מתלה לשליש התחתון של תנור וחימום מראש לתנור ל 325 מעלות F. קו שני גליונות אפייה מגניבים גדולים עם נייר קלף.
הסר חבילת בצק אחת בכל פעם מהמקרר. לקלף את הדף העליון של נייר שעווה, להחליף אותו באופן רופף על גבי, ולהפוך את כל החבילה מעל. לקלף ולזרוק את הגיליון השני של נייר שעווה. באמצעות חותך עגול 1 1/2 אינץ', לחתוך עיגולים בבצק. שימוש בקצה הצר של קצה מאפה רגיל 3/8 אינץ ' (כגון אטקו #
כחותך, לחתוך שלושה חורים קטנים בכל מעגל. רווח העוגיות 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
אופים במשך 13 עד 15 דקות, או עד העוגיות הן זהובות חיוורות, כבר לא מופיעים גלם או מבריק, ולהרגיש מעט מוצק (לגעת קלות כמה).
מניחים גיליון אפייה על מתלה חוט מגניב 5 דקות. הרם את העוגיות מן הקלף עם מרית מתכת כדי מגניב.
חזור עם שתי מנות אחרות של בצק, חיתוך חורים רק רבע מעגל אלה על מנת כריך העוגיות מאוחר יותר. זכור כי כאשר יש תערובת של עוגיות עם וללא חורים, עוגיות עם חורים לאפות מהר יותר.
הסר אותם מהתנור עם מרית מתכת למתלה תיל. החזירו את תבנית האפייה לתנור עד לסיום הכנת העוגיות.
קישוט: באמצעות מסננת, אבק אבקת סוכר רק מעל צמרות העוגיות עם חורים.
בסיר קטן, להרתיח את ג ' לי דומדמניות במשך 2 דקות כדי להתאדות חלק מהנוזל שלה. מגניב רק עד חם. כפית על 1/4 כפית ג ' לי על כל מעגל רגיל, אפוי בצד התחתון למעלה. מרכז מעגל מסוכר על גבי תחתית ג 'לי, ולחץ בעדינות כך הג' לי ממלא את שלושת החורים. חזור עם העוגיות שנותרו.
מחסנית עוגיות undecorated במתכת אטום הכלול ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 10 ימים. אחסן עוגיות מקושטות בשכבה אחת במיכל קרטון מצופה בנייר כסף, כגון קופסת עוגה, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.