קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Dulce De Leche Pie

Dulce De Leche Pie
פשטידת חלב עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בננות, שמנת כבדה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce de Leche, ו Dulce de Leche Dip (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום:מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה בינונית, למזג יחד את פירורי קרקר גרהם וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טפטוף בחמאה ומערבבים עם מזלג עד הפירורים הם לחים באופן שווה.לחץ על התערובת באופן שווה על החלק התחתון ועל באמצע הדרך את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
5
למילוי:מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים את החלב המרוכז הממותק לתבנית אפייה רדודה. מכסים את המחבת בנוחות עם רדיד אלומיניום. הגדר את המנה הרדודה במחבת צלייה גדולה יותר ולהוסיף מים חמים עד שהוא מגיע באמצע הצד של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים עד צבע קרמל כהה, 1 עד 1 1/2 שעות. בדוק מדי פעם כדי להוסיף יותר מים למחבת לפי הצורך.חלב מרוכז יהפוך צבע קרמל חום נחמד. בזהירות להסיר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צבע קרמלצבע קרמל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לטאטא את כל גושים עד חלקה למלא את קרום העוגה מוכן. חותכים את הבננות ומסדרים אותם על גבי קרמל dulce de leche.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל כף יד), מקציפים את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הסוכר של הממתקים ומכים עד שהקרם מחזיק פסגות רכות נחמדות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
11
מגררים את השוקולד על גבי הקצפת ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)