Endive "כפות" עם גבינת עיזים לימון-עשב
אנדיב "כפיות"עם גבינת עיזים לימון-עשב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 60 . מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך כוסברה, עלי כוסברה מאוד, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Endive "כפות" עם גבינת עיזים לימון-עשב, גבינת עיזים, עשבי תיבול וקציצות לימון, ו סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב.
הוראות
באמצעות פניות on / off, תערובת גבינת עיזים, שמן זית, 1 מיץ לימון כף, קליפת לימון במעבד מזון רק עד חלקה וקרם.
העברת תערובת לקערה בינונית. מערבבים בכוסברה קצוצה ועירית. תערובת גבינה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד שקר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.) אם תרצה, להעביר תערובת גבינה שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן.
לחתוך ולהשליך שורש הקצוות של endive. עלים נפרדים.
ליבות לחתוך, עם כמה עלים קטנים עדיין מחוברים, לחצות לרצועות דקות. לזרוק אנדיב פרוס עם הנותרים 1 כף מיץ לימון בקערה גדולה מעיל. סדר אנדיב פרוס על מגש גדול. צינור או כף על 1 1/2 כפית תערובת גבינה בקצה רחב של כל עלה אנדיב.
מניחים 1 כוסברה ספרית קטנה מאוד וחתיכת עגבניות על כל אחד. מסדרים עלים במעגלים קונצנטריים על גבי עולש פרוס. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)