קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

Erbazzone (כריך עשב מ פארמה)

Erbazzone (כריך עשב מ פארמה)
Erbazzone (כריך עשב מ פארמה) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, בצל בינוני-גדול, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. נסו ריקוטן טוסקני וברוקולי פאי רב-ארבאזון, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו הרב ביסקוויט וכריך ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמחים והמלח בקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף שומן קר ושמן. עבודה עם קצות האצבעות או חותך מאפה, למזג את השומן והקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שומן חזירשומן חזיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים 7 כפות של המים, ולזרוק עם מזלג עד הבצק מתחיל ליצור גושים. אם הוא יבש, להוסיף עוד מים. אסוף את חתיכות הבצק לכדור, לעטוף, ולהירגע לפחות 30 דקות. כאשר מוכן להרכיב, חצי בצק להתגלגל לתוך 2 סיבובים קצת יותר גדול מאשר מחבת פיצה. להתאים 1 עגול למחבת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
מחממים את הפנצ ' טה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. לבשל על 5 דקות, או עד pancetta נתן את רוב השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהתרככו. לחשוף, להעלות את החום גבוה, ולבשל עוד 6 דקות, או עד חום זהוב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיף את התרד או chard, ו לטגן 3 עד 5 דקות, התאמת החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
אם זיגוג חום נוצר על תחתית המחבת, מוסיפים מעט מים ומבשלים, מגרדים אותו עם המרית כדי לשלב את הזיגוג עם המילוי. מבשלים דקה בערך עד שהנוזל מתאדה. הפוך את המילוי לקערה וקריר. להתמזג 1 1/2 כוסות של הגבינה תערובת פנצ ' טה שמורה. טעם לתיבול ומספיק גבינה, ולאחר מכן להתמזג הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים את התנור לכ -400 מעלות F. הגדר את המתלה קרוב לתחתית התנור ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים את השומן ושום במחבת קטנה וחום על חום בינוני 2 דקות, או עד השומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מורחים את המילוי על מחבת הפיצה מצופה מאפה, עוזב על גבול 2 אינץ'. לצנן את הקצוות עם מים, העליון עם הבצק שנותר, לצבוט את הקצוות יחד. מקפלים את הקצוות לכיוון מרכז טארט, ו crimp. לעשות חתכים בחלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
10
אופים 20 דקות, ואז מברשת את הקרום עם תערובת שומן חזיר ושום מומס, ואופים עוד 20 דקות, או עד זהב חיוור מאוד פריך. הקצוות של הטארט יהיה חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
חתוך טריזים צרים כדי לשרת.

מרכיבים

8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה3ביצים, מכותביצים, מכות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון3ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון1קילוגרםתרד טרי, סלק ירוק, או עלי סלק שוויצריים, או תערובת, מבושל עד שבקושי נבול, סחוט יבש וקצוץתרד טרי, סלק ירוק, או עלי סלק שוויצריים, או תערובת, מבושל עד שבקושי נבול, סחוט יבש וקצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית, למחבתשמן זית, למחבת2(חוֹרֶף)שומן חזיר איכותי או שמן זיתשומן חזיר איכותי או שמן זית2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, מקוררשמן זית כתית מעולה, מקורר31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל גדול, קצוץבצל גדול, קצוץ142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דק פרוס pancetta, טחוןדק פרוס pancetta, טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקParmigiano-רג'יאנו, מגורד טריParmigiano-רג'יאנו, מגורד טרי0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם7(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים5(חוֹרֶף)שומן חזיר, צונןשומן חזיר, צונן