Erbazzone (כריך עשב מ פארמה) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, בצל בינוני-גדול, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. נסו ריקוטן טוסקני וברוקולי פאי רב-ארבאזון, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו הרב ביסקוויט וכריך ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמחים והמלח בקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף שומן קר ושמן. עבודה עם קצות האצבעות או חותך מאפה, למזג את השומן והקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
שומן חזיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים 7 כפות של המים, ולזרוק עם מזלג עד הבצק מתחיל ליצור גושים. אם הוא יבש, להוסיף עוד מים. אסוף את חתיכות הבצק לכדור, לעטוף, ולהירגע לפחות 30 דקות. כאשר מוכן להרכיב, חצי בצק להתגלגל לתוך 2 סיבובים קצת יותר גדול מאשר מחבת פיצה. להתאים 1 עגול למחבת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
מחממים את הפנצ ' טה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. לבשל על 5 דקות, או עד pancetta נתן את רוב השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהתרככו. לחשוף, להעלות את החום גבוה, ולבשל עוד 6 דקות, או עד חום זהוב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיף את התרד או chard, ו לטגן 3 עד 5 דקות, התאמת החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
Chard שוויצרי
6
אם זיגוג חום נוצר על תחתית המחבת, מוסיפים מעט מים ומבשלים, מגרדים אותו עם המרית כדי לשלב את הזיגוג עם המילוי. מבשלים דקה בערך עד שהנוזל מתאדה. הפוך את המילוי לקערה וקריר. להתמזג 1 1/2 כוסות של הגבינה תערובת פנצ ' טה שמורה. טעם לתיבול ומספיק גבינה, ולאחר מכן להתמזג הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים את התנור לכ -400 מעלות F. הגדר את המתלה קרוב לתחתית התנור ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים את השומן ושום במחבת קטנה וחום על חום בינוני 2 דקות, או עד השומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מורחים את המילוי על מחבת הפיצה מצופה מאפה, עוזב על גבול 2 אינץ'. לצנן את הקצוות עם מים, העליון עם הבצק שנותר, לצבוט את הקצוות יחד. מקפלים את הקצוות לכיוון מרכז טארט, ו crimp. לעשות חתכים בחלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
10
אופים 20 דקות, ואז מברשת את הקרום עם תערובת שומן חזיר ושום מומס, ואופים עוד 20 דקות, או עד זהב חיוור מאוד פריך. הקצוות של הטארט יהיה חום זהוב.