Farfalle עם בייקון ו Endives עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Farfalle עם בייקון ועוגות, מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), ו Farfalle עם Chard, פטריות, בייקון ושלוש גבינות.
הוראות
1
בסיר בינוני, להרתיח את ציר העוף מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את farfalle עד שהוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד פריך מעט, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
5
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
7
מוסיפים את endives ושום למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד endives הם רק נבולים אבל עדיין פריך, על 4 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן ומתבלים את הפסטה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
פסטה
11
מעבירים לקערה גדולה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
הפוך קדימה: המניה המופחתת יכולה להיות בקירור לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
13
המלצת יין: פינו גריג ' יו איטלקי קל, לימוני עם חומציות יאזן את הבייקון המלוח ולאסוף את המרירות הקלה של endives. שתי דוגמאות טובות: Bidoli 2000 ו Tommasi Le Rosse 2000.