Farfalle עם כרוב סבוי, פנצ'טה ומוצרלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם כרוב Savoy, Pancettan ו Mozzarellan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 469 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צנוברים, גבינת פרמזן, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רג'ינאטי עם סבוי כרוב ופנצ' טה, רג'ינאטי עם סבוי כרוב ופנצ' טה, ו אפונה, פנצ'טה ופרפלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף של שמן זית במחבת גדולה, עמוקה nonstick.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 5 דקות.
להעביר את הפנצ ' טה ללוח חיתוך וקוצצים גס. מסננים את השומן דרך מסננת בסדר; למחוק את המחבת ושופכים את השומן בחזרה.
מוסיפים את צנוברים למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האגוזים לצלחת.
מוסיפים את הקורנית ושום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הכרוב וזורקים למעיל עם שומן. מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד נבול, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המים ופרמזן, מכסים ומבשלים עד שהכרוב רך, כ -10 דקות.
בינתיים, לבשל את farfalle במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה ומנערים יבש, ואז להחזיר אותו לסיר.
מוסיפים את הכרוב, מוצרלה, פנצ ' טה, צנוברים ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית לזרוק עד הגבינה נמסה מעט. מתבלים במלח ופלפל.