קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות74
מגזין

Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב

Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב
אם יש לך גרידת לימון, חמאה, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב, פילאף אורז מעורב עם פירות יבשים ואגוזים, ו לחם פירות יבשים קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור (300F, 150C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים חמאה וסוכר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים עד שהתערובת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים את הקליפה המגורדת דק של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מסננת ומוסיפים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מערבבים עד בשילוב.מקפלים פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
7
יוצקים לתוך תבנית מחבת משומנת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים במשך 30 דקות ב 149° להגדיל את החום לאחר 30 דקות כדי 360 F (180 C) ואופים במשך 30 דקות נוספות.בדוק עבור doneness על ידי החדרת קיסם. אם קיסם יוצא לחם נקי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו להתקרר בצורה במשך כ 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הטופס ולתת מגניב לחלוטין.לעטוף בנייר אלומיניום ולאחסן לפחות לילה.שימו לב: קמח שיפון יכול להיות מוחלף בקמח חיטה לא מיובש. אתה יכול גם להשתמש קמח מחיטה מלאה או קמח מלא כוסמין.הערה: במקום דומדמניות מיובשות וצימוקים אתה יכול להשתמש בצימוקים בלבד. אתה יכול גם להשתמש פירות יבשים אחרים על פי בחירתך.הערה: הלחם יכול להיות מאוחסן בחוזקה עטוף בנייר אלומיניום בשקית נעילה zip במשך שבועות. בתחילת דצמבר אני עושה את Frchtebrot לחג המולד. הטעם משתפר עם זמן האחסון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
דומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות
פירות יבשיםפירות יבשים
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®