Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב
אם יש לך גרידת לימון, חמאה, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב, פילאף אורז מעורב עם פירות יבשים ואגוזים, ו לחם פירות יבשים קוקוס.
הוראות
1
מחממים תנור (300F, 150C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים חמאה וסוכר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים עד שהתערובת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מוסיפים את הקליפה המגורדת דק של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מסננת ומוסיפים לתערובת החמאה.
אופים במשך 30 דקות ב 149° להגדיל את החום לאחר 30 דקות כדי 360 F (180 C) ואופים במשך 30 דקות נוספות.בדוק עבור doneness על ידי החדרת קיסם. אם קיסם יוצא לחם נקי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו להתקרר בצורה במשך כ 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הטופס ולתת מגניב לחלוטין.לעטוף בנייר אלומיניום ולאחסן לפחות לילה.שימו לב: קמח שיפון יכול להיות מוחלף בקמח חיטה לא מיובש. אתה יכול גם להשתמש קמח מחיטה מלאה או קמח מלא כוסמין.הערה: במקום דומדמניות מיובשות וצימוקים אתה יכול להשתמש בצימוקים בלבד. אתה יכול גם להשתמש פירות יבשים אחרים על פי בחירתך.הערה: הלחם יכול להיות מאוחסן בחוזקה עטוף בנייר אלומיניום בשקית נעילה zip במשך שבועות. בתחילת דצמבר אני עושה את Frchtebrot לחג המולד. הטעם משתפר עם זמן האחסון.