קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות74
מגזין

Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב

Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב
אם יש לך גרידת לימון, חמאה, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב, פילאף אורז מעורב עם פירות יבשים ואגוזים, ו לחם פירות יבשים קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור (300F, 150C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים חמאה וסוכר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים עד שהתערובת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מוסיפים את הקליפה המגורדת דק של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מסננת ומוסיפים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מערבבים עד בשילוב.מקפלים פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
7
יוצקים לתוך תבנית מחבת משומנת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים במשך 30 דקות ב 149° להגדיל את החום לאחר 30 דקות כדי 360 F (180 C) ואופים במשך 30 דקות נוספות.בדוק עבור doneness על ידי החדרת קיסם. אם קיסם יוצא לחם נקי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בואו להתקרר בצורה במשך כ 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הטופס ולתת מגניב לחלוטין.לעטוף בנייר אלומיניום ולאחסן לפחות לילה.שימו לב: קמח שיפון יכול להיות מוחלף בקמח חיטה לא מיובש. אתה יכול גם להשתמש קמח מחיטה מלאה או קמח מלא כוסמין.הערה: במקום דומדמניות מיובשות וצימוקים אתה יכול להשתמש בצימוקים בלבד. אתה יכול גם להשתמש פירות יבשים אחרים על פי בחירתך.הערה: הלחם יכול להיות מאוחסן בחוזקה עטוף בנייר אלומיניום בשקית נעילה zip במשך שבועות. בתחילת דצמבר אני עושה את Frchtebrot לחג המולד. הטעם משתפר עם זמן האחסון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
דומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות
פירות יבשיםפירות יבשים
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה