Garbanzos con Paticas de Cerdo (חומוס עם תבשיל רגלי חזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Garbanzos con Paticas דה סרדו (אפונת חומוס עם תבשיל רגלי חזיר). מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בשר חזיר, בצל, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Estofado de Cardo (תבשיל חזיר), Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני), ו עדשים ונזיד חזיר (Lentejas Estofadas condo).
הוראות
תחרה את הבצל, שום, בצל ירוק, עגבניות, achiote, כמון, ו 3 כפות של מים בבלנדר תערובת עד הדבק נוצר.
מסננים את שעועית חומוס ומניחים בסיר גדול ומוסיפים את המים, תערובת בצל ומקל חזיר. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השעועית לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. אפשר את השעועית לבשל עד רך כמעט, כ 1 שעה ו 30 דקות.
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות יותר או עד שהשעועית רכה.
מוסיפים כוסברה טרייה ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד.