קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

Gardein " עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון

Gardein
Gardein " עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1327 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ציר עוף מלאכותי, חזה גרדין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו אטריות אודון ווק עם רוטב בוטנים, קערת אטריות אודון צמחונית עם רוטב בוטנים חריף, ו סלמון שומשום עם פטריות שיטאקי וירי אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את עוגות אטריות אודון: מחממים את התנור ל 93°.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את הפלסטיק מן האטריות, שמירה על אטריות ארוזות היטב. באמצעות חותך עגול 3 אינץ ' או עובש טבעת, לחתוך סיבוב אחד של אטריות מכל חבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מניחים מחבת sauté גדולה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
5
מוסיפים את השמן והחום במשך 30 שניות, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
מוסיף את עוגות אטריות ומטגנים עד השחמה ופריך משני הצדדים, תיבול עם מלח ופלפל כפי שהם מבשלים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
פסטהפסטה
7
הסר לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת והכניס לתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
הפוך את העוף: לשטח את השדיים Gardein עם היד שלך כדי 1/2 אינץ ' עבה, ואז לחתוך כל אחד 3 חתיכות. מתבלים במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מחק את המחבת שהשתמשת בה לעוגות האטריות והוסף 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
חום מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות Gardein ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות בכל צד.
11
הסר לצלחת ולהניח בצד.
12
מוסיפים את שאריות 2 כפות שמן, מחממים על אש בינונית, ואז מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך. Deglaze המחבת עם סאקה ומבשלים עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סאקהסאקה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את המניה ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
14
הסר מן החום לטאטא איזון כדור הארץ 1 כף בכל פעם, לטאטא כל הזמן, כך הרוטב לא להפריד. מערבבים בעירית. החזר את הגרדיין למחבת וזרוק אותו עם הרוטב. לכסות כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את יורה אפונה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
עיריתעירית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
1
מניחים מחבת sauté בינונית מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מוסיפים את השמן והחום במשך 30 שניות, נזהרים לא לתת לו לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מוסיף את השום ואת sauté במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיף את המניות ואת יורה אפונה ו sauté במשך 3 עד 5 דקות, עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
מלאימלאי
6
מסננים את הנוזל העודף.
1
מניחים עוגת אטריות במרכז כל צלחת. למעלה כל עוגה עם כפית של יורה אפונה, ואז למעלה יורה אפונה עם 3 חתיכות של Gardein. כפית קצת רוטב סאקי ופטריות על Gardein ולטפטף אותו סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
פטריותפטריות
פסטהפסטה
רוטברוטב
סאקהסאקה
2
מקשטים עם microgreens ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
1
אטריות אודון מבושלות (לא מיובשות) זמינות באריזות פלסטיק בחלק המקורר של חנויות מכולת אסיאתיות. חלקם נמכרים בשקיות של 3 מנות בודדות עם מעטפת של תבלינים, אשר לא ישמשו במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אודוןאטריות אודון
תיבולתיבול
2
מהטבח המודע: מתכונים טעימים ללא בשר שישנו את הדרך בה אתם אוכלים על ידי טל רונן. © 2009-טל רונן ומלצ ' ר מדיה. תמונות של לינדה לונג. פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר
3
Collins Publishers.