Gardein " עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1327 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ציר עוף מלאכותי, חזה גרדין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו אטריות אודון ווק עם רוטב בוטנים, קערת אטריות אודון צמחונית עם רוטב בוטנים חריף, ו סלמון שומשום עם פטריות שיטאקי וירי אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את עוגות אטריות אודון: מחממים את התנור ל 93°.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר את הפלסטיק מן האטריות, שמירה על אטריות ארוזות היטב. באמצעות חותך עגול 3 אינץ ' או עובש טבעת, לחתוך סיבוב אחד של אטריות מכל חבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מניחים מחבת sauté גדולה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח
5
מוסיפים את השמן והחום במשך 30 שניות, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
מוסיף את עוגות אטריות ומטגנים עד השחמה ופריך משני הצדדים, תיבול עם מלח ופלפל כפי שהם מבשלים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
פסטה
7
הסר לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת והכניס לתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
הפוך את העוף: לשטח את השדיים Gardein עם היד שלך כדי 1/2 אינץ ' עבה, ואז לחתוך כל אחד 3 חתיכות. מתבלים במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
קמח לכל מטרה
9
מחק את המחבת שהשתמשת בה לעוגות האטריות והוסף 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
חום מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות Gardein ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות בכל צד.
11
הסר לצלחת ולהניח בצד.
12
מוסיפים את שאריות 2 כפות שמן, מחממים על אש בינונית, ואז מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך. Deglaze המחבת עם סאקה ומבשלים עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
סאקה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את המניה ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
14
הסר מן החום לטאטא איזון כדור הארץ 1 כף בכל פעם, לטאטא כל הזמן, כך הרוטב לא להפריד. מערבבים בעירית. החזר את הגרדיין למחבת וזרוק אותו עם הרוטב. לכסות כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את יורה אפונה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורה
עירית
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
1
מניחים מחבת sauté בינונית מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
מוסיפים את השמן והחום במשך 30 שניות, נזהרים לא לתת לו לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
4
מוסיף את השום ואת sauté במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיף את המניות ואת יורה אפונה ו sauté במשך 3 עד 5 דקות, עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורה
מלאי
6
מסננים את הנוזל העודף.
1
מניחים עוגת אטריות במרכז כל צלחת. למעלה כל עוגה עם כפית של יורה אפונה, ואז למעלה יורה אפונה עם 3 חתיכות של Gardein. כפית קצת רוטב סאקי ופטריות על Gardein ולטפטף אותו סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורה
פטריות
פסטה
רוטב
סאקה
2
מקשטים עם microgreens ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נבטים
1
אטריות אודון מבושלות (לא מיובשות) זמינות באריזות פלסטיק בחלק המקורר של חנויות מכולת אסיאתיות. חלקם נמכרים בשקיות של 3 מנות בודדות עם מעטפת של תבלינים, אשר לא ישמשו במתכון זה.