קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות3
ציון בריאות5
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Giblet Gravy

Giblet Gravy
רוטב קרביים הוא רוטב המגיש 3. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 525 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שום, טפטוף מהודו, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר 2 ליטר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את הקרביים למחבת. תשחימו אותם מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף את הבצל, סלרי וגזר ו sauté עד הבצל להפוך שקוף, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיף את השום ו sauté עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים עלי דפנה, קורנית, מים, מביאים לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית ומים. להביא לרתיחה. מנמיכים את החום, מכסים חלקית כך שכמה אדים בורחים, ומבשלים על רתיחה נמוכה במשך כמה שעות, בעוד טורקיה (או עוף) מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מסננים את המניה, לרכך את בשר הקרביים: ברגע שהציפור קרובה להיעשות, מסננים את הקרביים ומלאים דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה. תניח בצד את המניה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הסר את הקרביים מהמסננת. דק לרכך את בשר הקרביים. אם אתה רוצה, אתה יכול למשוך חלק מהבשר מהצוואר ו לרכך גם את זה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מוסיפים קמח או קורנפלור כדי לטפטף צלי: לאחר הציפור נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך לתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
יוצקים את השומן העודף (מלבד כף או שתיים) מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת צלייה מעל שני מבערים של סטובטופ להגדיר על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
11
מוסיפים את הקמח (או תרחיף קורנפלור) ומקציפים אותו לתוך הטפטוף. מערבבים את הקרביים הטחונים.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
בואו לבשל במשך כמה דקות, ערבוב בעת הבישול.
13
הוספת מלאי וקרביים טחונים: 
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
14
הוסף את המניה של הקרביים המתוחים אל טפטפי המחבת והקרביים ומערבבים היטב כדי לשלב. מביאים לרתיחה ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב מתעבה, כ 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
להוסיף 1-2 כפיות חרדל (לפי הטעם). בדוק מלח ולהוסיף יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מגישים אותו כפי שהוא, או פירה את הרוטב בבלנדר עבור מרקם חלק יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות