קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Giblet Gravy II

Giblet Gravy II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל Giblet Gravy II. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קציצות הודו, מלאי הודו, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.

הוראות

1
מחבת חום מטפטפת במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים בהדרגה קמח ומערבבים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
לאט לאט לטאטא במלאי טורקיה עד מעורבב וחלק. מערבבים בקרביים, ומתבלים עם מרווה, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר