Gratin שורש
Gratin שורש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם בטטה, שורש סלרי, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שורש-ירקות מוקרמים, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F עם מתלה באמצע.
חותכים ירקות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם שמנת, מלאי, טרגון ומלח ופלפל, שום Gorgonzola. לשים לתוך צלחת גראטן מוכן. מכסים ברפיון בנייר כסף כבד.
אופים במשך 1 שעה, עד ירקות הם מזלג מכרז. אם מכרז, להסיר רדיד, להשאיר צלחת על מתלה באמצע ולהפוך broiler על גבוה. Broil gratin עד העליון הוא זהב, 3 עד 4 דקות.
בואו מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
מוקרם יכול להתבצע 1 יום קדימה וחומם ב 325 מעלות F, מכוסה בנייר כסף במשך כ 50 דקות.