Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם" גבינה Wiz " ג'ינה Freize!
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת Gruyere בגריל עם בצל אדום Confit...בתוספת Q & A עם "גבינה Wiz" ג'ינה Freize! ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, בצל, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère, Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח, ו Gruyere, עגבניות קלויות איטיות, וגבינה בגריל בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית, היין והסוכר וממשיכים לבשל ולערבב מדי פעם עד שהבצל רך ועדין מאוד, כ-30 דקות. מנמיכים את החום, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
יוצקים את חומץ בלסמי ומתבלים את הבצל עם מלח גס ופלפל לפי הטעם. המשך לבשל ולערבב במשך 5 דקות נוספות כדי לאפשר לנוזל לספוג. הבצל יהיה משיי, מנצנץ וסגול אדמדם עמוק בצבע.
מחממים את גריל פניני לפי הוראות היצרן.עבור כל כריך: לפצל את ciabatta במחצית לאורכו. מסדרים מספיק פרוסות גבינה בתחתית כדי לכסות את פני השטח. למעלה עם כמה כפות של קונפי בצל אדום* ועוד גבינה. סגור את הכריך עם החצי העליון של הג ' בטה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.