קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם" גבינה Wiz " ג'ינה Freize!

Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת Gruyere בגריל עם בצל אדום Confit...בתוספת Q & A עם "גבינה Wiz" ג'ינה Freize! ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, בצל, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère, Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח, ו Gruyere, עגבניות קלויות איטיות, וגבינה בגריל בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הקורנית, היין והסוכר וממשיכים לבשל ולערבב מדי פעם עד שהבצל רך ועדין מאוד, כ-30 דקות. מנמיכים את החום, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את חומץ בלסמי ומתבלים את הבצל עם מלח גס ופלפל לפי הטעם. המשך לבשל ולערבב במשך 5 דקות נוספות כדי לאפשר לנוזל לספוג. הבצל יהיה משיי, מנצנץ וסגול אדמדם עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מחממים את גריל פניני לפי הוראות היצרן.עבור כל כריך: לפצל את ciabatta במחצית לאורכו. מסדרים מספיק פרוסות גבינה בתחתית כדי לכסות את פני השטח. למעלה עם כמה כפות של קונפי בצל אדום* ועוד גבינה. סגור את הכריך עם החצי העליון של הג ' בטה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ג ' בטהnameג ' בטהname
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים