Gruyère ו פונדו סיידר
Gruyère ו פונדו סיידר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. לך לחנות ותביא קורנפלור, נקניק קילבסה, באגט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פונדו Gruyere חגיגי, קרמל שאלוט ופונדו Gruyere, ו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל.
הוראות
חום כבד largeskillet מעל חום גבוה.
להוסיף kielbasa slices and sauté עד השחמה משני הצדדים, 2to 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ולמקום בתנור כדי להתחמם.
לזרוק גבינה וקורנפלור גדול לקערה. להביא סיידר קשה vinegarjust להתבשל בחום סיר בינוני overmedium. להפחית את החום נמוך בינוני (תערובת צריכה להיות בקושי מבעבע).
להוסיף קומץ גבינה לבשלתערובת ריידר. מערבבים עד גבינה מותכת.
מוסיפים את שאר הגבינה 1 קומץ בכל פעם, ערבוב עד נמס בין תוספות.להגדיל את החום בינוני פונדו cookuntil מתחיל בועה, stirringconstantly. מערבבים בקלבדוס. עונה עם פלפל.
להעביר פונדו לסיר. הגדר fonduepot על גבי לעמוד; נר אור או מבער מחמם cannedheat. מסדרים פרוסות נקניק, פרוסות תפוח וקוביות לחם בעגלותסיר פונדו צד ארוך.
* סיידר תפוחים אלכוהוליים; זמין במחלקה של רוב הסופרמרקטים ובחנויות משקאות.
התחל הפונדו שלך ב asaucepan על התנור-לא בפונדו פוט. אם התערובת נראית קצת גבשושית, לשמור ערבוב ולהגביר את החום קצת.