Guazetto di Rane (תבשיל רגל צפרדע)
Guazetto di Rane (תבשיל רגל צפרדע) הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צפרדע בבאר", צפרדע פירות, ו חותך צפרדעים (מתכונים דומים).
הוראות
לטף את רגלי הצפרדע להתייבש ולתלות אותם באגרסיביות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה עד לעישון.
הוסף את רגלי הצפרדע וצורב עד חום זהוב כהה מכל הצדדים.
הסר את רגלי הצפרדע לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניח בצד.
באותו מחבת, מניחים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש גבוהה עד שהירקות משוחים ורכים.
מפזרים את הקמח על הירקות ומבשלים, ערבוב עוד 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים בכפית עץ כדי להוציא את החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מוסיפים את העגבניות ואת הנותרים 2 כפות שמן זית, מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומחזירים את רגלי הצפרדע למחבת. להפחית לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות, ואז להסיר מהחום. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.