Guisado de Camarones (שרימפס ברוטב עגבניות קריולה)
אם יש לך שום, מלח ופלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: שרימפס קריאולי (CAMARONES A LA CRIOLLA), שרימפס קריאולי (CAMARONES A LA CRIOLLA), ו Camarones en Apuro (חסילון בסגנון קולומביאני עם רוטב עגבניות).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים והפלפלים ומבשלים עד למכרז, כ 7-8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
להקציף במלאי, להוסיף את העגבניות ואבקת כמון, ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם שלך.
מוסיף את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מגישים מעל אורז לבן מבושל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.