IPA שחור
לכו לחנות וקנו מאלט נוזלי, שיכר חיוור, קרפן ii גרמני, שוקולד מאלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפיק אורז שחור טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט קינואה שחורות עם אוכמניות, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 גלונים מים עד 170 ° F.
הסר מהחום ולהוסיף malts מיוחדים למים, הכלול שקית רשת. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה, ואז להשליך את מאלט.
להביא 2 גלונים מים לרתיחה.
הוסף מספיק מים כדי להגיע סך של 6.5 גלונים. מביאים לרתיחה שוב על חום גבוה.
כאשר אתה מגיע לרתיחה, להתחיל טיימר ספירה לאחור במשך 90 דקות.
הוסף כמויות כשות בזמנים שצוינו לעיל.
בסוף 90 דקות, להסיר מהחום. לקרר את wort עד מתחת 21° עם אמבט קרח או צ ' ילר wort. זכור לשמור על דברים סניטריים עבור כל שלב לאחר הרתיחה.
להעביר את wort לדלי תסיסה מחוטא או carboy.
הוסף מנעל אוויר וקריר ל 17°.
לאחר wort מגיע 17°, לאוורר את wort ואת שמרים המגרש.
תן לטמפרטורת wort לעלות 19° ולהחזיק במשך שבוע אחד או עד תסיסה הושלמה. מתלה משני להוסיף יבש דילוגים.
מנמיכים את הטמפרטורה ל 3° ואז בקבוק או חבית הבירה וליהנות בשבועות (kegged) או שישה (בקבוק)!