Islas Flotantes de Coco (איי קוקוס צפים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Islas Flotantes דה קוקו (קוקוס צף איים). המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 33 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו איים צפים, איים צפים, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור האיים הצפים: גיליון אפייה קו עם 2 שכבות של מגבות נייר.
הביאו חלב קוקוס ושמנת כדי להתבשל מעל חום בינוני-נמוך בסיר גדול עם תחתית כבדה.
בינתיים, מקציפים חלבונים ביצה ומלח לפסגות רכות במהירות בינונית גבוהה, על 2 דקות. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר. המשך להצליף עד פסגות נוקשות, מבריק מ, 2 עד 3 דקות יותר. מקפלים בקוקוס.
באמצעות 2 כפות מרק, לגרוף החוצה מרנג 1 בכל פעם לצורה דמוית ביצה להחליק בעדינות לתוך תערובת חלב קוקוס רותח (יהיו 8 סך—poach בקבוצות של 4). Poach 1 עד 2 דקות, ואז להתהפך ולגנוב עוד 1 עד 2 דקות. Meringues יהיה לנפח מעט מוצק, ואז deflate כפי שהם מגניבים.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מסננים את תערובת חלב הקוקוס לתוך קערה ולמחוק את הסיר.
מקציפים ביצים חלמונים וסוכר בקערה גדולה עד צהוב עבה וחיוור מאוד.
לאט לאט לשפוך תערובת חלב קוקוס חם לתוך תערובת ביצה. החזר תערובת לסיר גדול ומבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעובה: תערובת צריכה מעיל האחורי של כף, ואם אתה מפעיל אצבע על זה, שביל ברור יישאר, 3 עד 5 דקות. אל תבשל תערובת מעל 82°-זה יהיה קרדל.
מסננים רוטב לקערה, ואז מערבבים ברום ווניל. לחץ על ניילון נצמד ישירות על רוטב ומקרר עד צונן לחלוטין, על 2 שעות. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים עד צונן, 5 עד 10 דקות.
עבור מחנק קשיו: להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 350°f. גיליון אפייה עם נייר קלף ו מעיל קל עם תרסיס בישול nonstick.
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר כבד בינוני, ערבוב על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום בינוני גבוה ומרתיחים, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הופך ענבר, 15 עד 20 דקות. מיד להסיר מהחום.
בזהירות להוסיף מים 1/2 כוס הנותרים וניל: תערובת יהיה בועה ו גמגום. לאחר הסירופ התיישב, להחזיר מחבת כדי לחמם לבשל, ערבוב על חום בינוני, עד הטמפרטורה מגיעה 110° על מדחום ממתקים.
בקערה בינונית, לשלב קשיו ו 1/4 כוס סירופ. בעדינות מעיל שני הצדדים של מרית גומי עם תרסיס בישול nonstick, ולאחר מכן לגרד את התערובת על גיליון אפייה מוכן. להשתטח לשכבה אחת.
אופים מחנק עד זהב עמוק וריחני, 7 עד 10 דקות.
העברה למתלה קירור וקריר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
לשבור לחתיכות. מחנק קשיו יכול להיות מוכן עד 2 ימים מראש ומאוחסן בטמפרטורת החדר.
העברת קרמל שנותר לכד מיקרוגל בטוח או כוס מדידה נוזלית זכוכית. רוטב קרמל יכול להיות מוכן עד 2 ימים מראש ומאוחסן בטמפרטורת החדר. אם זה מתקשה, מיקרוגל במשך 20 עד 30 שניות עד שהוא הופך נוזלי.
מגישים: לחלק קרם אנגלייז בין 8 צלחות קינוח.
מניחים מרנג על גבי כל בריכה, ואז למעלה עם קשיו קראנץ ' טפטוף עם קרמל.