Jalapeño Popper פעמיים אפוי תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Jalapeño פופר פעמיים אפוי תפוחי אדמה. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, jalapeño צ'ילה, גבינת צ' דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בייקון חלפיניו פופר פעמיים תפוחי אדמה אפויים, אפוי Jalapeno פופר מק וגבינה, ו מחווני עוף אפויים Jalapeño Popper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות תפוחי אדמה אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד תפוחי אדמה אופים.
אופים 1 שעה או עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג. מגניב במקצת.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד לחצי לאורכו. לגרוף החוצה מתוך כל חצי לתוך קערה בינונית, משאיר קליפת תפוח אדמה דקה על כל אחד. הניחו צדפים בצד. מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לא גושים להישאר.
מוסיפים גבינת שמנת, חמאה, 2 כפות חלב, מלח ופלפל; מערבבים או להכות עד חלקה ורכה. במידת הצורך, להוסיף עוד חלב. מערבבים בבייקון, קצוצים צ ' ילה ו 1/2 כוס הגבינה.
ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת פירה; מניחים על גיליון ungreased.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה ולארגן כמה טבעות צ ' ילה על גבי כל מחצית.
אופים 20 דקות או עד גבינה מותכת ותפוחי אדמה חמים.