Jalapeño-גבינה תירס "כלבים"
תירס חלפיניו-גבינה "כלבים" עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, קמח תירס, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מיני Jalapeno נקניקיות תירס ונקניקיות תירס {ללא גלוטן}, נקניקיות קלסיות עם גבינה על מקל., ו גבינה jalapeño כיסוני תירס (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.
יוצקים את השמן לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד טמפרטורת השמן מגיע 182° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים.בינתיים, לחתוך כל בלוק של גבינה widthwise ל 8 חתיכות. שיפוד כל פיסת גבינה לאורך עם בוחשים קפה (מנסה לשמור על המקלות מיושר במרכז הגבינה), משאיר על 1 1/2 אינץ ' של בוחש חשוף בתחתית; להפריש.כאשר השמן כמעט מוכן (כ325), לטאטא את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
לטאטא את החלב, ביצים, דבש, סוכר, jalapeños יחד בקערה גדולה עד בשילוב והסוכר מומס.
מוסיפים את תערובת קמח התירס לתערובת החלב ומערבבים עם מרית גומי רק עד צורות הבלילה חלקות.
יוצקים חלק הבלילה לתוך מיכל גבוה, צר או שתיית זכוכית, משאיר 1 אינץ ' של מקום בחלק העליון.כאשר השמן מוכן, לטבול באופן שווה חתיכת גבינה לתוך כוס הבלילה על ידי החזקת בוחש וסיבוב הגבינה לפי הצורך עד שהוא מכוסה לחלוטין עם הבלילה. מיד במקום לתוך השמן החם. חזור עם עוד 3 חתיכות גבינה. פריי, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בהיר בכל רחבי, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הכלבים גבינה מתלה חוט על תבנית אפייה ומניחים בתנור. באמצעות כף מחוררת, להסיר כל חתיכות מטוגנות, חוטים של גבינה מפני השטח של השמן.חזור עם חתיכות הגבינה שנותרו, עובד עם 4 בכל פעם, מילוי הכוס עם הבלילה לפי הצורך, ולתת את השמן לחזור 360°f בין קבוצות. (כאשר אתה מגיע חתיכות הגבינה האחרונות, ייתכן שיהיה עליך להטות את הכוס הצידה תוך סיבוב הגבינה כדי פרווה אותו באופן שווה עם הבלילה.)
מגישים מיד עם סלסה לטבילה.