Johnsonville ® שלוש גבינה בתנור-פסטה פרימוורה צלויה
Jonsonville® שלוש גבינה בתנור קלוי פסטה Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: פסטת ירקות צלויה פרימוורה, פסטה צלויה עם שלושה פלפל פרימוורה, ו פסטה עם גבינה כפולה פרימוורה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב את הקישואים, פטריות, עגבניות, בצל ופלפל.
מוסיף את השמן, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
העברה לתבנית אפייה רדודה משומנת.
אופים במשך 30 דקות או עד ירקות רכים משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
אופים 5 דקות יותר או עד נקניק מחומם דרך.
בינתיים, לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז ולמקם בקערה גדולה.
להוסיף תערובת נקניק ולזרוק.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.