Julep מנטה מסורתי
לך לחנות ותביא ויסקי קנטאקי, סירופ מנטה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: Julep מנטה מסורתי, מנטה Julep, ו מנטה Julep.
הוראות
כדי להפוך את סירופ פשוט מנטה, להוסיף את המים והסוכר לסיר קטן ומרתיחים במשך 1 עד 2 דקות ערבוב עד הסוכר הוא מומס. לערבב מנטה מעט לשחרר שמנים טבעיים, מערבבים אותו לתוך תערובת סירופ. להפריש להתקרר במשך כ -10 דקות.
למלא כוס 8-עוז עם קרח כתוש.
יוצקים את הוויסקי ולתת לו מערבבים טוב. ואז למעלה עם סירופ מנטה וכמה גבעולים של נענע טרי.