Kala (Black-Eyed Pea Fritters from the Dutch Antilles)
גשו לסופר וקנו אפונה שחורה, קמח, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו אפונים שחורות עיניים, אפונים עם עיניים שחורות, ו אפונים עם עיניים שחורות עם רוטב חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אפונה שחור עיניים לתוך מיכל, ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים. אפשר לעמוד במשך 12 שעות.
מסננים את המים מהאפונה שחורת העיניים.
מניחים אפונה לתוך קערה של מעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע גס. מערבבים את החלבונים ביצה, מלח, קמח, פלפל קאיין לטעום עד עקביות הבצק.
מוסיפים יותר קמח במידת הצורך כדי להחזיק את התערובת יחד. טופס לתוך כדורים קטנים, כל אחד בקוטר 2 אינץ'.
מחממים את השמן במחבת כבדה ועמוקה ל-375 מעלות F (190 מעלות C) מעל חום בינוני-גבוה. בזהירות לזרוק את הכדורים לתוך שמן חם, ומטגנים עד חום, על 5 דקות. ייתכן שיהיה עליך להוריד את החום מעט לאחר בישול כדורי kala הראשונים. פונה לעתים קרובות חום באופן שווה על כל הצדדים.