L 'Oso Buco A L' Orange עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1084 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם arrowroot, רסק עגבניות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: אוסובוקו כתום, אוסובוקו., ו אוסובוקו..
הוראות
1
שים 2 כפות קמח לתוך שקית פלסטיק טובה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
מוסיפים קצת מלח ופלפל ונערים כדי לשלב. נגב חתיכות עגל עם מטלית לחה כדי להסיר כל אבק עצם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עצם
עגל
3
מניחים חתיכות של מפרק עגל לתוך שקית ולנער כדי לכסות כל חתיכה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
עגל
4
מניחים חמאה ושמן מובהקים למחבת גדולה (מחבת) וחום עד 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקת
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים חתיכות עגל מקומח לתוך חמאה / שמן. הם צריכים קצף ומטגנים עד הזהב. הפעל לצבע באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עגל
שמן בישול
6
מוסיפים את הבצל, שום, גזר וגרידת תפוזים. לזרוק חתיכות עגל וירקות יחד וחום נמוך ל 300 מעלות F. ולאפשר " זיעה "(שמנים טבעיים" חרוז " מהירקות כמו זיעה) במשך 3 דקות. עכשיו להוסיף 2 כוסות יין לבן יבש לגרד בסיס מחבת עם "לְהִתְרַכֵּשׁ" עץ או כף להרים כל משקעים לתוך הרוטב. להפחית את החום לרתיחה, להוסיף את זר garni (לקשור עם מחרוזת אם טרי או בשקית מוסלין אם עשבי תיבול יבשים משמשים) ואת רסק עגבניות שבו אתה צריך לערבב היטב. מבשלים עם כיסוי הדוק במשך 2 שעות-הוספת עוד 1 1/4 כוסות יין לבן יבש. כ -30 דקות לפני ההגשה להוסיף את מיץ התפוזים. כאשר הבשר רך מאוד להסיר את חתיכות העגל, להעביר את הרוטב וירקות דרך מסננת לחמם את חתיכות מפרק העגל ברוטב. תקן את התיבול ואת להתעבות, במידת הצורך, עם קצת רסק arrowroot. מנה את האורז עם חתיכות כתום על צלחת הגשה גדולה. ערמה את חתיכות העגל על גבי מעיל עם הרוטב.