קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

Lazanki

Lazanki
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . אם יש לכם ספגטי, בצל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. נסו כרוב פולני ואטריות (Lazanki) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים כרוב ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
6
בעוד הפסטה והכרוב מתבשלים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מטגנים בצל עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מערבבים כרוב, פסטה, בצל, מלח, פלפל ורוטב סויה; לערבב היטב ולהעביר צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
כרובכרוב
בצלבצל
פלפלפלפל
פסטהפסטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור