Lemongrass-פומפאנו במרינדה עם רוטב טבילה
פומפאנו במרינדה לימון עם רוטב טבילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם בצל ירוק-לבנים, פלפל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו קציצות חזיר Lemongrass עם רוטב טבילה וייטנאמי, קציצות חזיר Lemongrass עם רוטב טבילה וייטנאמי, ו עשב לימון-עוף כוסברה עם רוטב טבילה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון עם רוטב הדגים, צ ' ילי וסוכר עד שהסוכר מומס.
במעבד מיני, מחית את השום, לבן בצל ירוק, עשב לימון, גבעולי כוסברה, סוכר, מיץ לימון, מלח ופלפל למשחה. תמרח את הדבק על כל הפומפאנו.
שים את הדג על צלחת, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
לגרד את המרינדה מהדגים. במחבת גדולה ולא דביקה מחממים את השמן.
מוסיפים את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך, על 3 דקות. להפוך את הפילה, להוריד את החום עד בינוני ומבשלים עד אטום רק לאורך, כ 2 דקות יותר; להעביר צלחות, צד העור למעלה, ומקשטים עם בצל ירוק ירוק וכוסברה.
מגישים עם פלחי לימון ורוטב הטבילה.