קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

Lemongrass-פומפאנו במרינדה עם רוטב טבילה

Lemongrass-פומפאנו במרינדה עם רוטב טבילה
פומפאנו במרינדה לימון עם רוטב טבילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם בצל ירוק-לבנים, פלפל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו קציצות חזיר Lemongrass עם רוטב טבילה וייטנאמי, קציצות חזיר Lemongrass עם רוטב טבילה וייטנאמי, ו עשב לימון-עוף כוסברה עם רוטב טבילה דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון עם רוטב הדגים, צ ' ילי וסוכר עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במעבד מיני, מחית את השום, לבן בצל ירוק, עשב לימון, גבעולי כוסברה, סוכר, מיץ לימון, מלח ופלפל למשחה. תמרח את הדבק על כל הפומפאנו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אליקסיר גאליקסיר ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שים את הדג על צלחת, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
לגרד את המרינדה מהדגים. במחבת גדולה ולא דביקה מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך, על 3 דקות. להפוך את הפילה, להוריד את החום עד בינוני ומבשלים עד אטום רק לאורך, כ 2 דקות יותר; להעביר צלחות, צד העור למעלה, ומקשטים עם בצל ירוק ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מגישים עם פלחי לימון ורוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
סיד טריזסיד טריז