Linzer Augen
Linzer Augen הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 189 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידת לימון, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), Drei Augen (עוגיות כריך גרמני), ו לינזר בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בעמדה האמצעית. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים שקדים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקדים קלויים קלות, 8 עד 10 דקות.
שקדים פולסים עם 1/4 כוס סוכר לבן במעבד מזון עד הקרקע דק.
לטאטא קמח, גרידת לימון, קינמון, ומלח יחד בקערה. לנצח את החמאה ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר לבן יחד בקערה נפרדת עד אור ורך; להכות חלמונים ביצה, תמצית וניל, תערובת שקדים טחון, ותערובת קמח עד רק בשילוב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד לקבלת 3 עד 12 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מגלגלים בצק למלבן בעובי של 1/4 אינץ 'על משטח מקומח קלות; חותכים לעוגיות באמצעות חותך עוגיות בגודל 3 אינץ'.
מניחים עוגיות על 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
חותכים את המרכזים ממחצית העוגיות באמצעות חותך עוגיות קטן יותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגיות משחימים קלות סביב הקצוות, על 12 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים את העוגיות החתוכות על תבנית אפייה ואבק קלות עם סוכר ממתקים.
מורחים שכבה דקה של ריבה על העוגיות המלאות.
מניחים את העוגיות החתוכות על גבי העוגיות המלאות; בעדינות כריך אותם יחד. כפית יותר ריבה לאזור לחתוך החוצה.