קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

Linzer Augen

Linzer Augen
Linzer Augen הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 189 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידת לימון, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), Drei Augen (עוגיות כריך גרמני), ו לינזר בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בעמדה האמצעית. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים שקדים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקדים קלויים קלות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור וקריר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
שקדים פולסים עם 1/4 כוס סוכר לבן במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
לטאטא קמח, גרידת לימון, קינמון, ומלח יחד בקערה. לנצח את החמאה ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר לבן יחד בקערה נפרדת עד אור ורך; להכות חלמונים ביצה, תמצית וניל, תערובת שקדים טחון, ותערובת קמח עד רק בשילוב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד לקבלת 3 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
מגלגלים בצק למלבן בעובי של 1/4 אינץ 'על משטח מקומח קלות; חותכים לעוגיות באמצעות חותך עוגיות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
9
מניחים עוגיות על 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
חותכים את המרכזים ממחצית העוגיות באמצעות חותך עוגיות קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
11
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגיות משחימים קלות סביב הקצוות, על 12 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
12
מניחים את העוגיות החתוכות על תבנית אפייה ואבק קלות עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מורחים שכבה דקה של ריבה על העוגיות המלאות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ריבהריבה
14
מניחים את העוגיות החתוכות על גבי העוגיות המלאות; בעדינות כריך אותם יחד. כפית יותר ריבה לאזור לחתוך החוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ריבהריבה