קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות55
מגזין

Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר)

Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר)
Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר) נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1491 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח, רוזמרין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר), דגים וירקות En Papillote (אפוי בנייר קלף) וידאו, ו ארז קרש בגריל Loup De Mer (בס ים).

הוראות

1
מחממים תנור (390 F, 200 C).Pepare נייר קלף גדול מספיק כדי לעטוף את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים קצת שמן זית שבו תוכל לשים את הדג על.לרסק את הפלפל השחור קצת מרגמה ו pestal, אבל זה צריך להיות גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הסר מן sprig רוזמרין אחד, העלים. אתה יכול לקצוץ אותם, אבל אני מעדיף להשאיר את העלים הקטנים כפי שהם.לנקות את הדג ולהבריש את שני הצדדים עם שמן זית. מלח לפי הטעם (בפנים ובחוץ).שים 2 גבעולים של רוזמרין לתוך חלל וגם להוסיף חתיכה קטנה של חמאה. אם אתה רוצה, לשים 2 פרוסות לימון לתוך החלל מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מפזרים מעט פלפל שחור ועלי רוזמרין על נייר הקלף ולאחר מכן מניחים את הדג על זה.מכסים את הדג עם שאר הפלפל השחור ועלי הרוזמרין.סקווש את שיני השום (לא לקלף אותם) ומניחים אותם על גבי דגים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סכין קילוףסכין קילוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
5
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומסדרים על גבי דגים מדי.עטפו את נייר הקלף סביב הדג כדי להכין חבילה. מקפלים על הקצוות כדי לאטום את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
מרח מעט שמן זית על הנייר. זה יגן עליו מפני שריפה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
שים את החבילה על מגש אפייה ואופים במשך כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים את הדג חם בחבילה.הערה: השתמש בדגים קטנים יותר למתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו