Masala עוף אפוי עם פילאף שקדים
Masala עוף אפוי עם פילאף שקדים דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 481 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל, שקדים, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית מתכונים דומים: פילאף עוף אפוי בתנור, עוף מייפל אפוי עם פילאף אגס, ו תפוח שקדים פילאף.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
שים את האורז בסיר עם 600 מ " ל מים, 1 כפית ערפה כורכום, 1 כפית אבקת קארי וקצת מלח. מביאים לרתיחה, מערבבים, מכסים, הופכים חום נמוך ומבשלים 30 דקות, או עד מכרז. נסה לא להסיר את המכסה במהלך הבישול.
הסר מהחום ולהשאיר מכוסה במשך 5 דקות.
הוסף את השקדים, ו fluff עם מזלג.
בינתיים, לערבב 2 כפית אבקת קארי, כורכום הנותרים, 2 כף יוגורט ותבלינים.
מוסיפים עוף וזורקים למעיל.
לזרוק את העגבניות והבצל במגש קלייה עם שאר אבקת קארי, ואז להתרפק חתיכות עוף.
אופים במשך 15-20 דקות עד העוף מבושל דרך הירקות רכים. לפזר על כוסברה ומגישים עם האורז ויוגורט הנותרים.