קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Mascarpone שוקולד עוגה פאונד עם ציפוי מרנג קפה

Mascarpone שוקולד עוגה פאונד עם ציפוי מרנג קפה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 653 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, מלח ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד עם ציפוי Marscarpone קפה, עוגת מזון מלאך שוקולד עם זיגוג קפה, ו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת כיכר 9 ידי 5 אינץ nonstick עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את mascarpone ווניל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מערבבים עד incorporated.
5
מעבירים את הבלילה למחבת הלחם המוכן ואופים במשך 70 עד 75 דקות, או עד שבודק עוגה מוכנס למרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים. מגניב במחבת במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
הסר את העוגה מן המחבת להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
עבור הדובדבן: בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד רב עוצמה במהירות בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד שהתערובת יוצרת פסגות רכות. בהדרגה לנצח את הסוכר. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה, לטפטף את תמצית הקפה לתוך החלבונים ביצה. הגדל את המהירות לגבוה והכה במשך 3 עד 4 דקות עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תמצית קפהתמצית קפה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מניחים את הדובדבן בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
חותכים את העוגה פאונד לפרוסות דקות ומגישים עם מנה של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק