Meyer Lemon Soufflés
מייר סופלה לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך אבקת סוכר, קורנפלור, לימונים מאייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd (מתכונים דומים).
הוראות
באח 2 1/2 כפיות לקלף ולנקות 1/3 כוס בתוספת 1/2 כוס מיץ מלימונים; להפריש.
חמאה קלה 6 ramekins, 1 1/4 - עד 1 1/2-גודל כוס. רווח אחיד בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ'.
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת 2 עד 3 ליטר על חום בינוני גבוה.
לטאטא בקמח, ואז חצי וחצי ו 1/3 כוס סוכר מגורען.
מקציפים כל הזמן עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מרתיחים 30 שניות.
לטאטא 1/3 כוס מיץ לימון, חלמונים, 2 כפיות קליפת לימון.
בקערה של מיקסר, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. לנצח 1/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, רק עד הלבנים להחזיק ישר, פסגות מבריק כאשר מקצף מורמים.
מערבבים על 1 חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, ואז בעדינות לקפל תערובת חלמון לתוך לבנים עד לא פסים להישאר. תערובת כפית באופן שווה לתוך ramekins (הם יהיו מלאים).
עבור מרקם שמנת, אופים בתנור 375 עד סט ברכות (כאשר מזועזע בעדינות, סופלים צריך אדווה במרכז בלבד), 12 עד 13 דקות. עבור מרקם יבש, אופים 20 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר, לשלב עמילן תירס ו 6 כפות סוכר מגורען. מערבבים הנותרים 1/2 כוס מיץ לימון. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד מבעבע, 3 עד 5 דקות. מערבבים הנותרים 1/2 כפית קליפת לימון.
מנפים אבקת סוכר על סופלים. ליד השולחן, כפית חור במרכז כל סופל ויוצקים ברוטב.