Minestrone Primavera שמנמן עם צדפות
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מים, אורגנו, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק מינסטרונה שמנמן, מרק מינסטרונה שמנמן, ו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שומר ובצל, ומטוגנים במשך 5 דקות.
מוסיפים קישואים ואת 10 המרכיבים הבאים (קישואים דרך שום); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים אפונה, פטרוזיליה, בזיליקום וצדפות, ומבשלים, חשופים, 5 דקות. מרק מצקת לתוך כל אחד 8 קערות; מפזרים גבינה.