קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

Minestrone עם קרוטונים מוקפצים Parmigiano-רג'יאנו

Minestrone עם קרוטונים מוקפצים Parmigiano-רג'יאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Minestrone עם קרוטונים מוקפצים Parmigiano-רג'יאנו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 504 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך זר garni, pancetta, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, צנון קרוע לגזרים עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.

הוראות

1
עבור
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות, כדי לתבל את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את השום, להוסיף את קוביות הלחם ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
שוםשום
3
מטגנים עד חום זהוב מכל הצדדים, מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
מחממים שמן בסיר 4 ליטר, מוסיפים את הבצל, סלרי, שום, גזר ופנצ ' טה ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הכרוב, chard, תפוחי אדמה, מים, מרק, עגבניות ו זר garni. מביאים את המרק לרתיחה עדינה ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
עגבנייהעגבנייה
כרובכרוב
תפוח אדמהתפוח אדמה
מרקמרק
Chard שוויצריChard שוויצרי
מיםמים
מרקמרק
3
מניחים מחצית השעועית (1 1/2 כוסות) במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיף את מחית ואת כל השעועית למרק רותח. להרתיח את המרק במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
5
מוסיפים את התרד ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם קרוטונים מוקפצים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קרוטוניםקרוטונים
תרדתרד
גבינהגבינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת

מרכיבים

1זר זר garni( רוזמרין sprig, 4 זרעונים טימין, עלה דפנה 1, פטרוזיליה חבורה)זר זר garni( רוזמרין sprig, 4 זרעונים טימין, עלה דפנה 1, פטרוזיליה חבורה)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית קנליני מבושלתשעועית קנליני מבושלת2largesגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות2גבעולים גדוליםסלרי, קצוץסלרי, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ62 כפות חמאה מומסתלחם איטלקי, קרומים הוסרו וחותכים לקוביות 1/4 אינץלחם איטלקי, קרומים הוסרו וחותכים לקוביות 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנצ'טה, פרוסה דקפנצ'טה, פרוסה דק8שרימפס וורידיםגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1עץכרוב סבוי, פרוס דק, נמחק סחוטכרוב סבוי, פרוס דק, נמחק סחוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי תרד, שטף וקצוץ גסעלי תרד, שטף וקצוץ גס1קבוצותChard שוויצרי, שטף פרוס דקChard שוויצרי, שטף פרוס דק31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, זרע וקוביותעגבניות, זרע וקוביות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1כף. חומץ ביין אדוםתפוח אדמה דונגי, חתוך לקוביות 1/2 אינץתפוח אדמה דונגי, חתוך לקוביות 1/2 אינץ