תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Minestrone עם קרוטונים מוקפצים Parmigiano-רג'יאנו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 504 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך זר garni, pancetta, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, צנון קרוע לגזרים עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.
הוראות
1
עבור
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות, כדי לתבל את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את השום, להוסיף את קוביות הלחם ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
שום
3
מטגנים עד חום זהוב מכל הצדדים, מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
1
מחממים שמן בסיר 4 ליטר, מוסיפים את הבצל, סלרי, שום, גזר ופנצ ' טה ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
גזר
סלרי
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הכרוב, chard, תפוחי אדמה, מים, מרק, עגבניות ו זר garni. מביאים את המרק לרתיחה עדינה ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
עגבנייה
כרוב
תפוח אדמה
מרק
Chard שוויצרי
מים
מרק
3
מניחים מחצית השעועית (1 1/2 כוסות) במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיף את מחית ואת כל השעועית למרק רותח. להרתיח את המרק במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מרק
5
מוסיפים את התרד ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם קרוטונים מוקפצים וגבינה.