Muffaletta פיצה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם שום, מורטדלה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Muffaletta פיצה, Muffaletta, ו Muffaletta.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים זיתים שחורים ג ' מבו, זיתים ירוקים, סלרי, בצל אדום, שום, בזיליקום, פטרוזיליה, שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל שחור טחון טרי. מכסים ומקררים במקרר עד השימוש.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מפזרים פיצה קרום עם שמן זית, מלח ואבקת שום.
מניחים את הקרום ישירות על מדף התנור.
אופים במשך כ 5 דקות. אל תאפשר קרום להיות משחימים מדי או פריך.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת מוצרלה, גבינת פרובולונה, גבינת פרמזן, סלמי קשה, מורטדלה ופרושוטו. מערבבים בתערובת הזית.
מורחים את תערובת הגבינה והירקות על קרום הפיצה האפוי.
לצלות 5 דקות, או עד גבינות נמסות בשר משחימים קלות.
חותכים לריבועים 3 אינץ ומגישים מיד.