קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

Nebraskan Runzas

Nebraskan Runzas
גשו לסופר וקנו סוכר, שמרים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Runzas, Runzas טבעוני, ו Wowlers! (Runzas).

הוראות

1
שלב 3/4 כוס מים חמים (כ 110 מעלות F), השמרים וקמצוץ של סוכר בקערת ערבוב גדולה ולתת לשבת עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
להוסיף 3 ביצים להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים חצי מקמח הלחם ומכים בכפית עץ עד לטוב ולרע, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את החמאה, את הנותרים 3 כפות סוכר, את הקמח שנותר ואת המלח ומערבבים היטב. הבצק יהיה קצת דביק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
תן לנוח 15 דקות.
6
ללוש את הבצק כדי לפתח את הגלוטן עד שהוא מרגיש חזק וחלק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
להעביר את הבצק לקערה עם חמאה קלה, לכסות ולתת לו לעלות במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר. ואז להירגע במקרר, 1 עד 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-8 מנות זוגיות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מגלגלים כל אחד לכדור ועוזבים על הדלפק, מכוסים באופן רופף, כדי להתחמם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבשר, מתבלים עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, מפרידים את הבשר, עד להשחמה קלה, כ 5 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לנקז ולהשליך את כל אבל סרט של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את החמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים את הבצל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את השום, הקורנית והרוזמרין ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים את התערובת לקערה המכילה את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
ללא ניקוי המחבת, להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מטגנים את התרד מעל חום גבוה עד נבול ואת הנוזל העודף התאדה, על 1 דקה. קוצצים את התרד, ואז מוסיפים אותו לתערובת הבשר ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מרדדים את הבצק: לשטח כדור בצק על משטח משוריין בכבדות להתגלגל לתוך מלבן 3 על 5 אינץ'. ואז לעשות דשי גלישה מארבע הפינות של המלבן על ידי מתגלגל החוצה כל פינה דק, כך שיש לך מלבן עבה עם ארבע כנפיים משולשות דק בפינות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מלא את runzas: כפית 1/2 כוס בשר מילוי למרכז מלבן הבצק ולעטוף את הדשים מעליו, צובט כדי לסגור. הפוך את הצרור בידיים שלך, בעדינות להרכיב את runza לצורת כדורגל שומן. הגדר את צד התפר runza למטה על תבנית אפייה משומנת. חזור עם המילוי הנותרים כדורי בצק, הסדרת אותם על 2 סדינים אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
תן runzas לעלות על סנטימטר, חשוף, כ -45 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
לטאטא את הביצה הנותרת 2 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף מברשת אותו דק מעל צמרות של runzas.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
אופים עד חום זהוב, 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מגישים חם.
15
צילום: כריסטינה הולמס