Nebraskan Runzas
גשו לסופר וקנו סוכר, שמרים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Runzas, Runzas טבעוני, ו Wowlers! (Runzas).
הוראות
שלב 3/4 כוס מים חמים (כ 110 מעלות F), השמרים וקמצוץ של סוכר בקערת ערבוב גדולה ולתת לשבת עד קצף, על 10 דקות.
להוסיף 3 ביצים להקציף לשלב.
מוסיפים חצי מקמח הלחם ומכים בכפית עץ עד לטוב ולרע, כ -3 דקות.
מוסיפים את החמאה, את הנותרים 3 כפות סוכר, את הקמח שנותר ואת המלח ומערבבים היטב. הבצק יהיה קצת דביק.
ללוש את הבצק כדי לפתח את הגלוטן עד שהוא מרגיש חזק וחלק, על 5 דקות.
להעביר את הבצק לקערה עם חמאה קלה, לכסות ולתת לו לעלות במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר. ואז להירגע במקרר, 1 עד 2 שעות או לילה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-8 מנות זוגיות.
מגלגלים כל אחד לכדור ועוזבים על הדלפק, מכוסים באופן רופף, כדי להתחמם, כ -30 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר, מתבלים עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, מפרידים את הבשר, עד להשחמה קלה, כ 5 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר אותו לקערה.
לנקז ולהשליך את כל אבל סרט של השומן מהמחבת.
מוסיפים את החמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים את הבצל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, כ -15 דקות.
מוסיפים את השום, הקורנית והרוזמרין ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את התערובת לקערה המכילה את הבשר.
ללא ניקוי המחבת, להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מטגנים את התרד מעל חום גבוה עד נבול ואת הנוזל העודף התאדה, על 1 דקה. קוצצים את התרד, ואז מוסיפים אותו לתערובת הבשר ומניחים בצד להתקרר.
מרדדים את הבצק: לשטח כדור בצק על משטח משוריין בכבדות להתגלגל לתוך מלבן 3 על 5 אינץ'. ואז לעשות דשי גלישה מארבע הפינות של המלבן על ידי מתגלגל החוצה כל פינה דק, כך שיש לך מלבן עבה עם ארבע כנפיים משולשות דק בפינות.
מלא את runzas: כפית 1/2 כוס בשר מילוי למרכז מלבן הבצק ולעטוף את הדשים מעליו, צובט כדי לסגור. הפוך את הצרור בידיים שלך, בעדינות להרכיב את runza לצורת כדורגל שומן. הגדר את צד התפר runza למטה על תבנית אפייה משומנת. חזור עם המילוי הנותרים כדורי בצק, הסדרת אותם על 2 סדינים אפייה משומנת.
תן runzas לעלות על סנטימטר, חשוף, כ -45 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
לטאטא את הביצה הנותרת 2 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף מברשת אותו דק מעל צמרות של runzas.
אופים עד חום זהוב, 25 דקות.