Old El Paso® בגריל עוף וטאקו אננס עם כרוב וסלט מנגו
עוף בגריל el Paso® וטאקו אננס עם כרוב וסלט מנגו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אננס, עור גזר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו, טאקו חזה עוף בגריל עם כרוב כרוב כרוב שמנת, ו טאקו דגים דרומיים בגריל עם כרוב סלט (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת זכוכית או עוף במרינדה קערה עם 1 מנות של תיבול אל פאסו הישן 2 כפות שמן זית הכלול קיט.
בקערה קטנה מוסיפים כרוב מגורר, גזר, מנגו קצוץ, כוסברה, סוכר חום, פלפל קאיין, שמן זית, מלח וחומץ בלסמי.
מערבבים היטב ומניחים בצד תוך צליית עוף.
באמצעות גריל פנימי או חיצוני, preheat להגדרה גבוהה יותר כדי לקבל צרוב טוב.
לעטוף את טורטיות רכות בערכה בנייר כסף ומניחים בתנור.
מוסיפים עוף לגריל ומבשלים כמה דקות בכל צד עד לסיום.
בעוד העוף צולה, מניחים קונכיות טאקו קשות על גיליון הצבת ומוסיפים לתנור עם טורטיות רכות. אל תבשל יותר מדי. כבו את התנור לאחר 5 דקות נוספות והישארו חמים עד ההגשה.
הסר עוף מן הגריל ולתת לנוח כמה דקות.
הוסף פרוסות אננס לגריל חם לצרוב משני הצדדים במשך כמה דקות.
חותכים עוף באלכסון ומגישים על מגש עם פרוסות אננס קצוצות בגריל.
מגישים עם כרוב סלט מנגו, טורטיות רכות ופריכות, ורוטב הכלול בערכה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.