Orecchiette עם ברוקולי בשמן שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם ברוקולי בשמן שום. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו Orecchiette עם קציצות נקניק, ברוקולי Rabe, ושום, ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם נקניק, ברוקולי, ושום קרמל, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי בן 4 עד 5 ליטר, לבשל פסטה לפי הוראות האריזה, הוספת ברוקולי במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, מערבבים שמן, שום, מלח ופלפל פתיתים. מבשלים מעל אש בינונית-נמוכה 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא זהוב.
מוסיף שמן שום ופטרוזיליה לפסטה וברוקולי; לזרוק עד מצופה היטב.