Orecchiette עם ברוקולי ועגבניות הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 555 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך orecchiette, פטרוזיליה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Orecchiette עם ברוקולי, עגבניות ונקניק, ברוקולי Orecchiette עם עגבניות וזיתים, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השום ואת ברוקולי הגבעולים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
שום
3
מוסיפים את פרחי הברוקולי, 1/2 כפית המלח והפלפל. מערבבים כדי מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקולי
פלפל
מלח
שמן בישול
4
מוסיפים את העגבניות והמרק לברוקולי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הברוקולי הוא רך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
עגבנייה
מרק
5
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orecchiette עד הסוף, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Orecchiette
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיף את החומץ, 1/2 הנותרים מלח כפית, פטרוזיליה, וחמאה. מערבבים בעדינות עד החמאה רק מצפה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
חומץ
חמאה
פסטה
מלח
9
המלצת יין: עם רוטב עגבניות וחומץ מבוסס שלה, פסטה זה זועק אדום קל, טרט איטלקי כגון Valpolicella. טעם הדובדבן הפריך של היין ישמש כסכל מושלם למנה זו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
דובדבנים
עגבנייה
פסטה
רוטב
יין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
הערות: גבעולי ברוקולי הם ירקות טעימים בזכות עצמם. לקלף את העור העבה ולאחר מכן לחתוך או לחתוך את הגבעולים לחתיכות. אם אתה מבשל אותם עם הפרחים, או לחתוך את הגבעולים לחתיכות קטנות למדי, כך שהם ייעשו באותו הזמן, או לבשל אותם במשך כמה דקות לפני הוספת הפרחים.