קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

Orecchiette עם ברוקולי ועגבניות

Orecchiette עם ברוקולי ועגבניות
Orecchiette עם ברוקולי ועגבניות הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 555 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך orecchiette, פטרוזיליה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Orecchiette עם ברוקולי, עגבניות ונקניק, ברוקולי Orecchiette עם עגבניות וזיתים, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום ואת ברוקולי הגבעולים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
שוםשום
3
מוסיפים את פרחי הברוקולי, 1/2 כפית המלח והפלפל. מערבבים כדי מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
4
מוסיפים את העגבניות והמרק לברוקולי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הברוקולי הוא רך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
עגבנייהעגבנייה
מרקמרק
5
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orecchiette עד הסוף, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את החומץ, 1/2 הנותרים מלח כפית, פטרוזיליה, וחמאה. מערבבים בעדינות עד החמאה רק מצפה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מלחמלח
9
המלצת יין: עם רוטב עגבניות וחומץ מבוסס שלה, פסטה זה זועק אדום קל, טרט איטלקי כגון Valpolicella. טעם הדובדבן הפריך של היין ישמש כסכל מושלם למנה זו.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
דובדבניםדובדבנים
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
הערות: גבעולי ברוקולי הם ירקות טעימים בזכות עצמם. לקלף את העור העבה ולאחר מכן לחתוך או לחתוך את הגבעולים לחתיכות. אם אתה מבשל אותם עם הפרחים, או לחתוך את הגבעולים לחתיכות קטנות למדי, כך שהם ייעשו באותו הזמן, או לבשל אותם במשך כמה דקות לפני הוספת הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ברוקוליברוקולי