Orecchiette עם עוף, בצל מקורמל, וגבינה כחולה
Orecchiette עם עוף, בצל מקורמל, וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 214 גר' של חלבון, 113 גרם של שומן, וסך הכל 2310 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אורקייט, גבינה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, בצל מקורמל ופטריות טארט עם גבינה כחולה, ו מחוונים עם בצל קרמל בלסמי וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לא מקל, להמיס את החמאה עם 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 25 דקות.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת ולהפחית את החום עד בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ולהוסיף למחבת יחד עם רוזמרין. מבשלים את העוף עד חום, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד כמעט נעשה, על 3 דקות יותר.
תוסיף את השום. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות. מכסים את המחבת, להסיר מהחום, ולתת קיטור במשך 5 דקות.
חותכים את העוף לפרוסות 1/4 אינץ'.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orecchiette עד שזה עתה נעשה, על 15 דקות. שמור על 1/4 כוס מי הפסטה.
מסננים את הפסטה וזורקים עם 2 כפות של מי הפסטה, הבצל, העוף עם מיצי מחבת, הגבינה הכחולה, ושאר 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה השמורים. המלצה ליין: הבצלים והגבינה מניעים את בחירת היין למנה זו. יין אדום בהיר יותר מאזור פיימונטה באיטליה, כמו יין המבוסס על ענבי ברברה או דולצ ' טו, יש לו את המשקל והחומציות כדי לעמוד בטעמים המתוקים והמלוחים.