Orecchiette עם תפוחי אדמה וצנוניות
Orecchiette עם תפוחי אדמה וצנוניות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, מרק ירקות, אורקייט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חיטה מלאה Orecchiette עם ירקות מרירים וצנוניות, ארוחות בקערה אחת: טונה עם תרד, תפוחי אדמה וצנוניות, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa).
הוראות
לשטוף צנוניות צמרות ירוקות ביסודיות.
חותכים צנוניות לפרוסות דקות שווה 1/2 כוס; קוצצים צנון צמרות שווה 1/3 כוס.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; להתחמם.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צנוניות, צמרות צנון, שום; חרוט 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 7 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
הוסף אספרגוס; לבשל 3 דקות.
שלב תערובת תפוחי אדמה ופסטה; לזרוק היטב.