קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות36
ציון בריאות9
מגזין

Outta Turnovers בטטה מראה

Outta Turnovers בטטה מראה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 200 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קינמון טחון, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו איבודי בטטה, איבודי בטטה עם קראוט מתוק, ו איבודי בקר ובטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים מים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד רך, כ 20 דקות. השתמש במזלג כדי לנקב את תפוח האדמה כדי לראות אם הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות ולהוסיף לקערת ערבוב. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים ביסודיות. מערבבים את גרידת הלימון, שקדים טחונים, קינמון, תמצית אניס ודבש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
תמצית אניסתמצית אניס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נייר אורזנייר אורז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מרדדים 1 של יריעות מאפה על קרש חיתוך מקומח. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 עד 3 1/2 אינץ', לחתוך כמה שיותר עיגולים של הבצק ככל האפשר. שים מנה של מילוי בטטה על כל עיגול, ואז לקפל את העיגולים לחצי כדי ליצור חצי ירח. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום ולסדר על מגש גיליון מרופד קלף. חזור עם הסדינים מאפה הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מברשת את החלק העליון של כל מחזור עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
אופים עד חום זהוב, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
הסר ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות. מסדרים על מגש הגשה, אבק עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O