Outta Turnovers בטטה מראה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 200 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קינמון טחון, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו איבודי בטטה, איבודי בטטה עם קראוט מתוק, ו איבודי בקר ובטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים מים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד רך, כ 20 דקות. השתמש במזלג כדי לנקב את תפוח האדמה כדי לראות אם הוא רך.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להתקרר.
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות ולהוסיף לקערת ערבוב. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים ביסודיות. מערבבים את גרידת הלימון, שקדים טחונים, קינמון, תמצית אניס ודבש.
מרדדים 1 של יריעות מאפה על קרש חיתוך מקומח. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 עד 3 1/2 אינץ', לחתוך כמה שיותר עיגולים של הבצק ככל האפשר. שים מנה של מילוי בטטה על כל עיגול, ואז לקפל את העיגולים לחצי כדי ליצור חצי ירח. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום ולסדר על מגש גיליון מרופד קלף. חזור עם הסדינים מאפה הנותרים ומילוי.
מברשת את החלק העליון של כל מחזור עם ביצה מוכה.
אופים עד חום זהוב, כ 15 דקות.
הסר ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות. מסדרים על מגש הגשה, אבק עם אבקת סוכר ומגישים.