קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

Paella Valenciana

Paella Valenciana
המתכון Paella Valencianan מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 632 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עגבניות, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, ו Paella Valenciana.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת פאייה, מחממים את שמן הזית ומטגנים את החזיר והעוף עד שהוא זהוב. לאחר מכן, מוסיפים שום, עלה דפנה, בצל ופלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לטגן עד בצל הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים יין לבן, עגבניות, זעפרן, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה במשך 3 דקות. לאחר מכן, מוסיפים אורז ועוף ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים פירות ים ומכסים את הפאייה ואופים בתנור ב 350 מעלות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
זעפרןזעפרן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מקשטים עם אפונה, פימנטוס, אספרגוס, ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף, חתוך בחתיכותחזה עוף, חתוך בחתיכות567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פלפל ירוק, חתוך ברצועותפלפל ירוק, חתוך ברצועות170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה ירוקה מבושלתאפונה ירוקה מבושלת113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה דקר, לחתוך לחתיכותפילה דקר, לחתוך לחתיכות1לימון, חתוך לפרוסותלימון, חתוך לפרוסות6צדפות littleneckצדפות littleneck6ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, ג'וליאןבצל, ג'וליאן6רצועות פימנטו (פלפל קלוי) רצועות פימנטו (פלפל קלוי)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירך חזיר, חתוך בחתיכותירך חזיר, חתוך בחתיכות1צביטהזעפרן קורטזעפרן קורט1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס קלופים ומוגדרים בינונישרימפס קלופים ומוגדרים בינוני113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טבעות דיונוןטבעות דיונון1עגבניות קלופות, זרע, וקצוץעגבניות קלופות, זרע, וקצוץ6ספירס אספרגוס לבןספירס אספרגוס לבן227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לא מבושל ולנסיה או אורז קצר אחרלא מבושל ולנסיה או אורז קצר אחר

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרידנטה טרידנטה Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 חודשים בחבית, 8 חודשים גיל בקבוק. מיוצר מכרמים עתיקים ואסו הכשיר עד גיל 110, מותסס במכלי נירוסטה, ולאחר מכן בגיל 15 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. יינות סגולים עמוקים זה יש הערות של אלון קלוי, גרפיט בלסמי. הטעמים הם פירות בצפיפות עם קרם דה קסיס מתמשך דרך הסיום המתמשך.