פזאנ זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם מלח, סוכר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. נסו כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרינדה: להביא את החומץ, שום, סוכר, מלח, אורגנו, זרעי שומר, פלפל שחור, ו 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פירורי לחם, כמה חופנים
תלת עצות, גזוז
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו מגניב.
3
מניחים את חזה הבקר בתבנית אפייה גדולה ומכסים עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
תן מנוחה, מכוסה, לילה במקרר.
5
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור חזה בקר: למרוח עם רסק עגבניות ולמקם בתבנית אפייה גדולה ונקייה. לבשל, מכוסה, במשך 5 שעות. הבשר צריך בקלות להתפרק. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
פרוס את חזה הבקר נגד התבואה בפרוסות עבות 1/8 אינץ'. שמור את jus בנפרד. שמור את פרוסות חזה הבקר חמות בjus.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
8
הסר את החלק הפנימי של הלחמניות ולמרוח עם מיונז חזרת, לפי הטעם. שים 2 פרוסות גבינה, 2 עד 3 עגבניות קלויות, וקומץ של pepperoncini על כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
חזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנות
9
מניחים בתנור כדי פריך את הלחמניות ולהמיס את הגבינה. בינתיים, לבשל את הביצים כדי יתר קל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים 2 ביצים על כל גליל. למעלה עם כ 4 אונקיות בריסקט וטפטוף עם כמה jus. לעטוף לחתוך לחצי. בון גוסטאיו!
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתף משפחת Bunnell סירה הר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.