קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

Paesano - בשר בקר איטלקי עם ביצה מטוגנת

Paesano - בשר בקר איטלקי עם ביצה מטוגנת
פזאנ זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם מלח, סוכר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. נסו כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המרינדה: להביא את החומץ, שום, סוכר, מלח, אורגנו, זרעי שומר, פלפל שחור, ו 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו מגניב.
3
מניחים את חזה הבקר בתבנית אפייה גדולה ומכסים עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
תן מנוחה, מכוסה, לילה במקרר.
5
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור חזה בקר: למרוח עם רסק עגבניות ולמקם בתבנית אפייה גדולה ונקייה. לבשל, מכוסה, במשך 5 שעות. הבשר צריך בקלות להתפרק. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
פרוס את חזה הבקר נגד התבואה בפרוסות עבות 1/8 אינץ'. שמור את jus בנפרד. שמור את פרוסות חזה הבקר חמות בjus.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
8
הסר את החלק הפנימי של הלחמניות ולמרוח עם מיונז חזרת, לפי הטעם. שים 2 פרוסות גבינה, 2 עד 3 עגבניות קלויות, וקומץ של pepperoncini על כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים בתנור כדי פריך את הלחמניות ולהמיס את הגבינה. בינתיים, לבשל את הביצים כדי יתר קל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים 2 ביצים על כל גליל. למעלה עם כ 4 אונקיות בריסקט וטפטוף עם כמה jus. לעטוף לחתוך לחצי. בון גוסטאיו!
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מערבבים את כל החומרים וצולים במשך 1 שעה.

מרכיבים

5קילוגרםבריסקטבריסקט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה8ביציםביצים2(חוֹרֶף)זרעי שומרזרעי שומר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8ריבס, קצוץ טרי או קפואמיונז חזרת, להגשהמיונז חזרת, להגשה11 קילו קישואים,פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן2(חוֹרֶף)אורגנו מיובשאורגנו מיובש8ריבס, קצוץ טרי או קפואPepperoncini, להגשהPepperoncini, להגשה16פרוסותsharp provolonesharp provolone596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8לחמניות זרע, חצוילחמניות זרע, חצוי1(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2עגבניות ג'רזי, חתוכות לשמיניותעגבניות ג'רזי, חתוכות לשמיניות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתף משפחת Bunnell סירה הר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain
מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain
הר אדום (באנגלית: Red Mountain) הוא אחד מההר האדום של אווה הקטן ביותר, המוגבל לגבעה יפהפייה אחת, במרכז אזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי לשלב כדי ליצור פירות עם טעם אינטנסיבי. כניסה רכה, קטיפה, פירות שחורים בהירים מאוזנים על ידי קקאו כהה לא ממותק, כל לשלב כדי ליצור מורכבות ועומק של אופי מתאים להזדקנות ממושכת.