Paillards פאן בגריל של ברווז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Paillards מחבת בגריל של ברווז. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה ברווז moulard, מלח, תפוזי טבור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף בגריל חמוץ-כתום, עוף מטוגן במרינדה עם רוטב מחבת, ו עוף בגריל Paillards עם סלט עשבי תיבול וצנוניות מוקפצות.
הוראות
משוך את העור מעל ברווז עור דק לחתוך, ואז לבשל את העור עם מים במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו cracklings הם השחמה פריך, על 15 דקות.
ניקוז במסננת להגדיר מעל קערה ושמורה שניתנו שומן.
מורחים cracklings על מגבות נייר כדי לנקז.
הסר במכרז מהחלק התחתון של כל שד חצי אם מצורף ושמורה לשימוש אחר, ולאחר מכן לקצץ ממברנת כסף מכל חצי שד. חצי כל שד חצי אופקית לעשות סך של 4 חתיכות דקות. בעדינות להלום כל חתיכה בין 2 יריעות של ניילון לעטוף עובי אפילו 1/4 אינץ ' עם צד שטוח של מפצח בשר או עם מערוך.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
בעוד מחבת הוא חימום, מערבבים יחד מלח, זנגביל, פלפל, קארי, וקינמון בקערה קטנה.
מפזרים כל paillard ברווז עם 1/2 תערובת תבלינים לכל צד מברשת קלות עם כמה שומן ברווז שניתנו. ברווז גריל, מתהפך פעם אחת, 3 עד 4 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
בעוד paillards לעמוד, קלות מברשת פרוסות תפוז עם כמה שומן ברווז שניתנו, ואז מפזרים תערובת תבלינים הנותרים. פרוסות תפוז גריל, מתהפכות פעם אחת, עד רק התחמם דרך סימני גריל מופיעים, על 1 דקה בסך הכל, ולאחר מכן להעביר עם ברווז למגש.
Cracklings העונה עם מלח ופלפל ומפזרים על ברווז ותפוזים.
* זמין בחלק הקצב של סופרמרקטים רבים וd ' Artagnan (800-327-8246).
אתה יכול להחליף 2 חזה ברווז ארוך נטול עצמות שלם.
הסר את העור מן השדיים ברווז אבל לא חצי או קילו. לבשל שדיים 2 דקות לכל צד.