קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

Pain D ' Épices - לחם זנגביל צרפתי מתובל עם דבש

Pain D ' Épices - לחם זנגביל צרפתי מתובל עם דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Pain D ' Épices - כיכר זנגביל צרפתית מתובל עם דבש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך ביצה, קמח מלא, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם זנגביל מתובל פרנץ ' טוסט, Pain de Mie – כיכר הכריך המושלמת לילדים, ו כאב צרפתי d ' epices (מתכונים דומים).

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Feret למברט בורדו Superieur. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.