Panecillos אגוז אורן
Panecillos אגוז אורן יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, Panecillos de queso Cheddar, ו ברים כוח תאריך ואגוזים.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים או לנער צנוברים עד קלוי קלוי, 3 עד 4 דקות.
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת 1 כוס צנוברים עד מטוהרים בצורה חלקה, גירוד הצדדים מיכל לעתים קרובות.
במעבד מזון או קערה עם מיקסר, מערבולת או להכות אורן אגוז טהור, 1/2 כוס חמאה, סוכר חום, ו 1/2 כוס סוכר מגורען להתמזג.
מוסיפים ביצה ווניל; מערבולת או להכות להתמזג.
בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח וסודה לשתייה.
מוסיפים לתערובת החמאה; מערבבים, ואז מערבלים או מכים כדי לערבב היטב. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. בקערה קטנה, מערבבים 4 כפיות סוכר מגורען ואת הקינמון.
לחץ על כל חלק של בצק באופן שווה לתוך מחבת עוגה 9 אינץ ' רחב חמאה עם שפה נשלפת (תצטרך 2). פיזור צנוברים הנותרים על הבצק, עם האצבעות שלך, לחץ עליהם קלות אך בתקיפות לתוך הבצק.
אופים בתנור 375 עד שעוגיות מתחילות למשוך מצדדים מחבת ומרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 16 עד 17 דקות (350 בתנור הסעה במשך כ 13 דקות). כ 5 דקות לפני עוגיות אפויים, מפזרים סוכר-תערובת קינמון.
בואו מגניב מחבתות על 10 דקות; להסיר חישוקים.
חותכים כל עוגייה לתוך 8 טריזים.