קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

Panettone Panzanella עם Pancetta וכרוב ניצנים

Panettone Panzanella עם Pancetta וכרוב ניצנים
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? Panettone Panzanella עם Pancettan וכרוב ניצנים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו רדיקיו, חומץ תפוחים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. נסו Panettone Panzanella עם Pancetan וכרוב ניצנים, סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, ו כרוב ניצנים עם Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פרוסות תפוח וסוט עד חום זהוב, מסתובבים מדי פעם, כ 6 דקות. לכסות; לבשל עד רך מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מעבירים פרוסות תפוח ומיצי פאן לבלנדר וקריר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שמן, חומץ, ושאלוט. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
5
הוסף סיידר, 2 כפות בכל פעם, מיזוג כדי עקביות pourable. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1
מחממים תנור ל-400°F. מרססים תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים panettone בקערה גדולה. ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים שום, מרווה, וקורנית. Sauté עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
יוצקים תערובת חמאה על panettone; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מוסיפים גבינה ומפזרים מלח ופלפל; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מורחים קוביות על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
אופים קרוטונים עד זהב חיוור, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות. מגניב על תבנית אפייה עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים רדיקיו בקערה גדולה של מים וקרח. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
Sauté pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך; להעביר מגבות נייר לניקוז. מבשלים כרוב ניצנים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 7 דקות; ניקוז. לעשות קדימה: ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
4
מערבבים קרוטונים, פנצ ' טה, כרוב ניצנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
קרוטוניםקרוטונים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לנקז רדיקיו טוב מאוד ולהוסיף לסלט.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
6
הוסף מספיק ויניגרט למעיל, זורק להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
7
מעבירים סלט לקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים זרעי רימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
9
* לחם ביצים מתוק, מלא פירות; זמין בחנויות מזון מיוחדות, שווקים איטלקיים, ומאפיות רבות.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים