קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

Panettone Panzanella עם Pancetta וכרוב ניצנים

Panettone Panzanella עם Pancetta וכרוב ניצנים
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? Panettone Panzanella עם Pancettan וכרוב ניצנים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו רדיקיו, חומץ תפוחים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. נסו Panettone Panzanella עם Pancetan וכרוב ניצנים, סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, ו כרוב ניצנים עם Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פרוסות תפוח וסוט עד חום זהוב, מסתובבים מדי פעם, כ 6 דקות. לכסות; לבשל עד רך מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מעבירים פרוסות תפוח ומיצי פאן לבלנדר וקריר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שמן, חומץ, ושאלוט. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הוסף סיידר, 2 כפות בכל פעם, מיזוג כדי עקביות pourable. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
1
מחממים תנור ל-400°F. מרססים תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים panettone בקערה גדולה. ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים שום, מרווה, וקורנית. Sauté עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
יוצקים תערובת חמאה על panettone; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
מוסיפים גבינה ומפזרים מלח ופלפל; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מורחים קוביות על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים קרוטונים עד זהב חיוור, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות. מגניב על תבנית אפייה עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
מניחים רדיקיו בקערה גדולה של מים וקרח. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
Sauté pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך; להעביר מגבות נייר לניקוז. מבשלים כרוב ניצנים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 7 דקות; ניקוז. לעשות קדימה: ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
4
מערבבים קרוטונים, פנצ ' טה, כרוב ניצנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
קרוטוניםקרוטונים
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
לנקז רדיקיו טוב מאוד ולהוסיף לסלט.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
6
הוסף מספיק ויניגרט למעיל, זורק להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
7
מעבירים סלט לקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מפזרים זרעי רימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
9
* לחם ביצים מתוק, מלא פירות; זמין בחנויות מזון מיוחדות, שווקים איטלקיים, ומאפיות רבות.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות