קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

Panzanella עם שעועית

Panzanella עם שעועית
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם חומץ יין, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנזנלה סלמון עם שעועית ירוקה, Panzanella, ו Panzanella.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך חומוס), וזורקים למעיל. להשרות בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מוסיפים לחם, פטרוזיליה ובזיליקום; זורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
4
מפזרים גבינת פטה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש