Paradise Macaroons
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Macaroons גן עדן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 42 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. אם יש לך קוקוס, סוכר מגורען, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו גן עדן, ברווז גן עדן, ו חציל בגן עדן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מערבבים את הקוקוס עם חלב מרוכז ממותק, מלח ווניל בקערת ערבוב בינונית.
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקצף, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להלהיב את הלבנים עד פסגות בינוניות טופס, 6 עד 7 דקות.
מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת הקוקוס. כף כף תלוליות בגודל על תבנית חצי גיליון מצופה קלף ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מיד להעביר את הקלף עם macaroons למתלה קירור. מגניב לגמרי לפני ציפוי.
למלא סיר 4 ליטר עם מספיק מים לבוא 2 אינץ ' בצד, להגדיר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
שלב את שבבי השוקולד וקיצור בקערת ערבוב מתכת או זכוכית קטנה ולהגדיר מעל הסיר רותח. מערבבים מדי פעם עד נמס, ולאחר מכן להסיר מן החום.
טובלים את העוגיות מקורר בתערובת השוקולד, מפזרים את אגוזי מקדמיה הקצוצים ומניחים על נייר קלף להגדיר, כ -30 דקות.